UKK / FAQ

 

Mikä tekee WellCastista ainutkertaisen?

WellCast on uniikki maailmassa ja mahdollistaa valutuotteiden kaupan digitalisoinnin. Se tarjoaa valimoille ennennäkemätöntä täsmämarkkinointia. Sivuston asiantuntijajärjestelmä etsii kuhunkin valukappaleeseen sopivan valimon ja lähettää näille tarjouspyynnön sähköpostilla.

 

Miten WellCast hyödyntää valimoita?

WellCast sekä suunnittelee valukappaleen oikein että lähettää tarjouspyynnön oikeisiin valimoihin. WellCast antaa maailmanlaajuisesti valtavat mahdollisuudet uusasiakashankintaan ja täsmentää valukauppaa.

 

Miten WellCast hyödyntää valunostajia?

WellCastiin ohjelmoitu älykäs tietokanta ohjaa valuostajaa määrittämään oikein valukappaleen laadun ja estää ristiriitojen syntymisen. WellCast määrittelee aukottomasti laadun eri kriteerit valukappaleelle käyttäen hyväkseen älykästä tietämyskantaa, johon on määritelty maailman parhaat laatustandardit ja kaikki Suomessa käytetyt laatuvaatimukset ja standardit. WellCast etsii vastaavat materiaalistandardit. 

Lopputuloksena syntyy laadunvarmistusdokumentti, jota voi käyttää tarjouspyynnön tai tilauksen liitteenä.   Tämä laadunvarmistusdokumentti estää tehokkaasti ristiriidat reklamaatiotilanteessa ja kertoo alihankkijavalimollesi aukottomasti mitä haluat valukappaleelta.  Laadunvarmistusdokumentti auttaa myös alihankintavalimoasi laadun tekemisessä.  Valimot kohtelevat parhaiten asiakkaita, joilla on selkeät laatudokumentit.

 

Miten tullaan asiakkaaksenne?

Asiakkaasi tullaan rekisteröitymällä täältä. Valimon ja valuostajan roolit ovat erilaisia. Valuostaja etsii sopivia valimoita ja valimot myyvät palvelujaan. Voimme varmistaa palvelun asianmukaisen käytön vain, jos käyttäjämme ovat rekisteröityneet palveluun.

 

Onko kokeilu todella ilmainen vai velvoittaako se jotenkin?

Kokeilu on todella täysin ilmainen ja se ei velvoita mihinkään. Kokeilija ei kuitenkaan voi pysyvästi tallentaa asiakirjoja eikä lähettää tarjouspyyntöjä.

 

Saako valimo tallentaa yhteystietonsa ilmaiseksi?

Kyllä, pelkkien yhteystietojen tallennus valimoilta on ilmaista. Valimo voi tallentaa yhteystietonsa valimohakuun veloituksetta, mutta mahdollisuus saada tarjouspyyntöjä vaatii maksullista asiakassuhdetta WellCastin kanssa. Tietojen syöttö valimohakuun tapahtuu rekisteröinnin avulla. Tarjouspyyntöjen vastaanotto edellyttää hinnaston mukaista asiakassuhdetta Wellcastin kanssa. Katso tarkemmin hinnasto tästä.

 

Miten valimon ja valuostajan asiakkuus eroaa?

Valuostaja määrittelee valukappaleen WellCastin tietokantaan jolloin se etsii valukappaleeseen sopivia valimoita. Valimot ilmoittavat minkälaisia valuja ne pystyvät tekemään ja saavat sen mukaisia tarjouspyyntöjä.

 

Mitä WellCastin käyttö maksaa?

Valimoille minimiveloitus on 1.000,- euroa vuosi kauppapaikassa. Hinta on tuotantolinjakohtainen ja sidottu valettuihin valutonneihin / vuosi. Kauppapaikassa olevat valimot voivat vastaanottaa tarjouspyyntöjä valuostajilta. Valimo voi parantaa kaupantekoansa vielä parantamalla hakutuloksia priorisoinnilla. Katso hinnastosta tarkemmin tästä.

Valuostajalla minimiveloitus on 100,- euroa vuosi. Valuostajia voi olla kolme eri tasoa. Katso hinnastosta tarkemmin tästä.

 

Voiko kaksi eri käyttäjää käyttää samaa tunnusta samanaikaisesti?

Ei voi. Kaksi käyttäjää samalla tunnuksella samanaikaisesti voi sotkea tietokannan tietoja.

 

Miten WellCast tietää estää ristiriidat ja suositella oikeita laatutasoja?

WellCastin tietämys perustuu lukuisiin tietokantoihin. Näiden tietokantojen avulla WellCast estää ristiriitojen syntymisen eri standardien välillä ja suosittelee sopivia laatutasoja aina kun muutetut tiedot tallennetaan.

 

Kuinka kauan tilaus on voimassa?

Tilauksen aika on määritelty yhteen vuoteen ja tilaus alkaa kun maksu saapuu meille. Valuostajalle tilaus on rajattu myös asiakirjojen ja tarjouspyyntöjen määrällä.

 

Voiko tehtyjä asiakirjoja käyttää uudestaan tarjouspyynnön pohjana?

Kyllä voi. WellCastin tietokantaan voi tallentaa pysyvästi rajoittamaton määrä asiakirjoja, joita voi käyttää uudestaan. Vanhoja asiakirjoja voi myös kopioida ja muokata ja tallentaa uutena.

 

Kenelle voi lähettää tarjouspyyntöjä?

WellCast etsii tietokannastaan valimoita, jotka voivat valmistaa asiakirjassa määritellyn valukappaleen. Kaikille näille valimoille voi lähettää helposti tarjouspyynnön. Valimohakua on mahdollisuus rajata.

 

Käytetäänkö annettuja tietoja jotenkin kaupallisesti ja myydäänkö niitä eteenpäin?

Tietoja ei myydä eteenpäin. Jos käyttäjä on antanut luvan markkinointii, WellCast lähettää tiedotteita ja uusia tarjouksia sähköpostiin.

 

Mikä yritys WellCast Oy oikein on?

WellCast Oy on suomalainen yritys Suomessa ja sen kotipaikka on Espoo. Katso tarkemmin tästä.

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

Hinnasto Tule asiakkaaksi WellCast Oy
Tietosuojaseloste Ohje Vähäntorpantie 2 A
Vastuurajoitus Info FI-02180 ESPOO
Sopimusehdot Lehdistö Suomi - Finland
 
(C) WellCast 2015 22.01.2019 15:10 Email