HINNASTO

 

WellCast on markkinapaikka kaikille metallivalimoille ja mahdollistaa näille täsmämarkkinointia. Laatumäärityksen avulla WellCast etsii ne valimot, jotka pystyvät valamaan sivustolla määritellyn valukappaleen ja lähettää näille tarjouspyynnön.

Valimoille WellCast tarjoaa ennennäkemätöntä täsmämarkkinointia ja lähettää valimoille tarjouspyyntöjä. Sivuston asiantuntijajärjestelmä etsii kuhunkin valukappaleeseen sopivan valimon ja lähettää näille tarjouspyynnön sähköpostilla. Hinta on tuotantolinjakohtainen ja riippuu linjalla valetuista valutonneista / vuosi. Valimo pystyy korostamaan hakusijoitustaan varaamalla eri prioriteetin valimohaussa. Prioriteetti toimii sekä valimohaussa että tarjouspyyntöjä vastaanottavien valimoiden haussa. Valimo voi käyttää WellCastia omaan suunnittelutyöhönsä. Hinnat ovat vuoden kestävältä käytöltä. Aloita asiakkuus täältä.

Valuostajalle WellCast tarjoaa merkittävää hyötyä asiantuntijajärjestelmänsä avulla, joka ohjaa oikeisiin laatutasoihin. Valuostajalla on kolme mahdollista tasoa, jotka selviävät alla olevasta taulukosta. Valuostaja voi tehdä taulukossa mainitun määrän laatuasiakirjoja ja tallentaa ne pysyvästi, sekä lähettää niiden pohjalta tarjouspyyntöjä taulukossa mainitun määrän. Kaikissa tasoissa aika on rajoitettu yhteen vuoteen. Aloita asiakkuus täältä.

Kokeilija voi käyttää veloituksetta WellCastin palveluja, mutta ei voi lähettää tarjouspyyntöjä eikä tallentaa pysyvästi asiakirjoja.

Valimo voi tallentaa yhteystietonsa valimohakuun veloituksetta, mutta mahdollisuus saada tarjouspyyntöjä vaatii asiakassuhdetta WellCastin kanssa. Tietojen syöttö valimohakuun tapahtuu rekisteröinnin avulla.

Hinnasto

Tutustu myös Tietosuojaselosteen, Vastuurajoitukseen ja Sopimusehtoihin

 

 

 

Hinnasto Tule asiakkaaksi WellCast Oy
Tietosuojaseloste Ohje Vähäntorpantie 2 A
Vastuurajoitus Info FI-02180 ESPOO
Sopimusehdot Lehdistö Suomi - Finland
 
(C) WellCast 2015 22.01.2019 15:10 Email