WellCast Oy:n lehdistötiedote

 

Uusi portaali on avattu auttamaan valimoteollisuutta ja metallinvalunkäyttäjiä.

Espoo 1.3.2016

Tänään WellCastin verkkoportaali (www.wellcast.fi) avattiin tuotantokäyttöä varten. Tätä ennen WellCast oli ollut koekäytössä ja testattavana useamman asiantuntijan toimesta. Sen kehitystyö aloitettiin jo keväällä 2014 ja kehitystiimiin on kuulunut useita henkilöitä. Erikoiskiitos koko tiimille ja niille lukuisille henkilöille, jotka ovat olleet auttamassa ja tukemassa kehitystyötämme.

Aloitusvaiheessa haemme startup-rahoitusta, mutta näin tiukkoina aikoina olemme varautuneet kokonaan siihen, että toimimme täysin tulorahoituksen varassa. Yhtiön kulurakenne on niin kevyt, että se ei välttämättä edellytä ulkopuolista rahoitusta.

WellCast on uusi metallivalujen valamiseen ja standardeihin erikoistunut asiantuntijajärjestelmä sekä kauppapaikka valimoille internetissä. Erikoiseksi asian tekee se, että valimotuotteiden kauppapaikkoja on internetissä varsin niukasti tai sitten ei ollenkaan. Myöskään valulaatuja määritteleviä portaaleja ei internetistä löydy. Näiden seikkojen pohjalta uskomme vahvasti WellCastin menestykseen.

Rautavalu

WellCast toimii suomen kielellä ja tarkoitus onkin testata ensin se Suomessa. WellCast on rakennettu erittäin älykkäästi siten, että se voi toimia usealla eri kielellä. Englannin kielen käännös on lähes valmis ja se julkaistaan tänä vuonna. Ensimmäiseksi vientimaaksi onkin jo sovittu Iso-Britannia ja neuvottelut sikäläisestä agentista ovat jo käynnissä. Ensi vuonna julkistetaan saksan- ja ruotsin-kieliset versiot WellCastista. Uusia kieliversioita onkin tarkoitus julkistaa tasaiseen tahtiin ja tavoite erikoisesti on kiina ja hindi (Intia).

WellCast kasvaa ja kehittyy ja siihen tulee uusia ominaisuuksia, mutta niistä kerrotaan sitten joskus myöhemmin.

 

Käy tutustumassa sivuillamme www.wellcast.fi

Lisätietoja: Eero Aspiala, eero.aspiala@wellcast.fi

 

Hinnasto Tule asiakkaaksi WellCast Oy
Tietosuojaseloste Ohje Vähäntorpantie 2 A
Vastuurajoitus Info FI-02180 ESPOO
Sopimusehdot Lehdistö Suomi - Finland
 
(C) WellCast 2015 29.04.2016 16:14 Email