WellCast Oy:n lehdistötiedote

WellCast Oy valittiin mukaan Kasvupolkuohjelmaan 71 hakijan joukosta.

Espoo 18.3.2016

Tänään WellCast valittiin mukaan 71 hakijan joukosta pääkaupunkiseudun kasvuhaluisimpien yrityksen joukkoon. Kyse on Kasvu Open Suomen yritysten kasvun sparrauskilpailusta. Suomen menestyksekkäimmässä kasvuyrittäjyysohjelmassa osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Pääkaupunkiseudun kasvuohjelmaan on valittu 15 yritystä 71 hakijan joukosta. Yritykset edustavat hyvin erilaisia toimialoja. Pääkaupunkiseudun Kasvupolku on osa Suomen suurinta yritysten kasvun sparrauskilpailua, Kasvu Openia. Kasvu Open on kansanliike, josta hyötyvät kaikki. Kasvu Open Kiitoratapäivissä myllärit haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat yrityksiä näkemään uusia ratkaisuvaihtoehtoja ja antavat oman kontaktiverkostonsa käyttöösi.

Moottori

Jokaisella suomalaisella yrityksellä on tasa-arvoiset mahdollisuudet kasvuun. Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta huolimatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta ja sitähän meiltä löytyy!

Lue lisää tästä

 

 

Käy tutustumassa sivuillamme www.wellcast.fi

Lisätietoja: Eero Aspiala, eero.aspiala@wellcast.fi

 

Hinnasto Tule asiakkaaksi WellCast Oy
Tietosuojaseloste Ohje Vähäntorpantie 2 A
Vastuurajoitus Info FI-02180 ESPOO
Sopimusehdot Lehdistö Suomi - Finland
 
(C) WellCast 2015 29.04.2016 16:14 Email